Skip to content

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Nieuwe collectie voor het najaar!

Nieuwe collectie voor het najaar!

Ontdek de nieuwe collectie van More than Canvas!
De herfst is aangebroken en dat betekent vaak een frisse start voor veel interieurs. Bij More than Canvas omarmen we dit moment met trots door onze nieuwste collectie canvas doeken te lanceren. Onze nieuwe collectie is ontworpen om je huis of kantoor om te toveren in een warme en uitnodigende ruimte, perfect passend bij het veranderende seizoen. 

Wat maakt de nieuwe collectie bijzonder?
De nieuwste canvas doeken van More Than Canvas bieden een breed scala aan stijlen en thema's, waardoor er voor elke smaak en elk interieur een passend kunstwerk te vinden is. Of je nu van abstracte kunst, natuurbeelden, dieren of kerst houdt, deze collectie is zorgvuldig samengesteld om elke ruimte een stijlvolle uitstraling te geven.

Abstracte kunst voor wie houdt van kleuren en vormen die de verbeelding prikkelen. Wij hebben voor deze winter veel nieuwe abstracte kunst beelden.
 

Landschappen en natuur voor degenen die de rust van de natuur naar binnen willen halen.


Dieren onze prachtige schapen en andere winterse dieren geven je gelijk een warm gevoel. 

Kerst natuurlijk hebben wij dit jaar weer een fantastische kerst collectie! 
Kwaliteit en duurzaamheid
Elk canvas doek is vervaardigd met hoogwaardige materialen en wordt zorgvuldig gedrukt om de scherpste details en helderste kleuren te garanderen. Dit maakt de doeken niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik.
Inspiratie voor jouw interieur
Met deze nieuwe collectie kun je een persoonlijke touch aan je interieur toevoegen. Overweeg bijvoorbeeld een groot canvas boven de bank in de woonkamer, of een set kleinere doeken in een hal of werkkamer. De veelzijdigheid van de ontwerpen maakt het eenvoudig om ze te combineren met verschillende interieurstijlen, van modern en strak tot meer traditioneel en knus.
Of je nu op zoek bent naar een enkel kunstwerk of een complete make-over van je interieur, de nieuwe collectie van More Than Canvas biedt iets voor iedereen. Breng warmte, stijl en persoonlijkheid in je ruimte met deze prachtige canvas doeken.
Benieuwd naar de collectie? Bekijk de nieuwe ontwerpen hier: Nieuwe collectie.

Hieronder alvast wat mooie sfeerbeelden:

  
B2B:
Heb je een winkel? De nieuwe collectie van More Than Canvas biedt je de kans om je assortiment te vernieuwen met stijlvolle en unieke canvas doeken die je klanten zullen waarderen. Elk stuk is een eyecatcher, ideaal om te presenteren in je showroom of winkel. Zie daarvoor onze b2b webshop.
Samenwerking:

Sinds kort kun je ook via ons affiliate programma met ons samenwerken. Hiermee kun je onze canvasdoeken en accessoires promoten op jouw website of social media kanalen. Stuur je bezoekers door naar ons, dan ontvang je hiervoor een vergoeding.

Klinkt dit interessant? Meld je dan gratis aan via Tradetracker
 
Next article The story behind the new collection