Zu Inhalt springen

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Over ons

Een familiebedrijf met liefde voor interieur

Een familiebedrijf met liefde voor interieur

Wij geloven dat je met weinig moeite extra sfeer kunt geven aan jouw woning. We helpen jou sfeer te creëren in jouw woning met makkelijke en inspirerende decoratie van goede kwaliteit. Iedereen verdient immers sfeer en persoonlijkheid in zijn eigen interieur.

Mo-Ca | More than canvas

Mo-Ca | More than Canvas is een familiebedrijf gevestigd in Apeldoorn. Het is een dochteronderneming van het reclamebedrijf Art Print Design. Echter bleef de droom om meer met interieur te doen, bestaan. Zo is het idee ontstaan om unieke producten aan de muur, waaronder canvas producten, te gaan aanbieden. Het eerste product dat wij verkochten is Dutch Old Canvas en al snel groeide dit uit naar andere producten voor aan de muur, maar ook accessoires. Wist je overigens dat de producten met de hand worden bewerkt? Dit gebeurt allemaal in ons bedrijf in Apeldoorn!

Mo-Ca: een familiebedrijf met liefde voor interieur

Mo-Ca is een familiebedrijf van de familie Derksen. Emily, Carla, Bert en Demi maken graag even kennis!

Emily Derksen – Product manager

Mij zul je veel vinden op social media, want dat is wat ik doe. Daarnaast zorg ik samen met mijn moeder voor nieuwe collecties, productie en het bewerken van de producten. Ook zorgen wij er samen voor dat jouw producten leuk worden ingepakt, zodat je écht een cadeautje ontvangt!

Carla Derksen

Bel of mail je naar Mo-Ca, dan heb je een grote kans dat je met mij in contact komt. Ik verzorg voornamelijk het klantcontact. En zoals Emily al zei, zorg ik samen met haar voor de productie, bewerking en het inpakken van jouw bestelde producten!

Bert Derksen

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Daarnaast help ik mijn dochter en vrouw graag waar ik kan, vooral in het productieproces.

Demi Derksen

Bij de start van Mo-Ca heb ik geholpen de website op te bouwen. Inmiddels werk ik niet meer fulltime voor het bedrijf maar waar nodig help ik natuurlijk! Daarnaast help ik graag bij visuele communicatie. Zo is een aantal foto's op onze website gemaakt door mij.