Doorgaan naar inhoud

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Mo-Ca gezien in het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis'

Mo-Ca gezien in het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis'

Mo-Ca bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'

Mo-Ca was te zien bij het vtwonen programma 'Weer verliefd op je huis'. Styliste Marianne is in aflevering 7 aan de slag gegaan met het huis van Otto en Jolien. In deze aflevering heeft de hal ook een mooie make-over gekregen. Op de wand zijn foto's van Otto en Jolien te zien op ons materiaal Dutch Old Canvas. Benieuwd naar de aflevering? Klik dan hier om de hele aflevering te zien.

Materiaal keuze bij de aflevering

De foto's zijn op ons materiaal Dutch Old Canvas® gedrukt. Dutch Old Canvas® is ons eigen product. Het wordt met de hand bewerkt en daardoor is ieder item uniek. Het canvas heeft een gekreukte vintage look. De ‘Dutch Old Canvas®’ is met Powerstrips van Tesa makkelijk op de wand aan te brengen. Let op: ons Dutch Old Canvas® is niet opgespannen, maar wordt geleverd als een doek.

Keuze kleur van de foto's

Vtwonen styliste Marianne heeft er voor gekozen de foto's naar zwart-wit te bewerken. Deze optie bieden wij niet via de website aan, maar moet vooraf zelf gedaan worden. 

Keuze rand

Het is mogelijk om voor een rand te kiezen, de verschillende randen zijn weergegeven bij de sfeerbeelden. Je kunt kiezen uit onze standaard zwart/witte rand, strakke witte rand en gekartelde witte rand. Marianne heeft voor een gekartelde rand gekozen. 

Vorig artikel Het verhaal achter de nieuwe collectie
Volgend artikel Interieur tips voor je tuin!