Doorgaan naar inhoud

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Interieur tips voor je tuin!

Interieur tips voor je tuin!

Interieur tip 1: Zorg voor een goede en neutrale basis

Lekker buiten zitten, daar houden we van! Natuurlijk vinden we het leuk om om nieuwe dingen in onze tuin te hebben. Maar ja, het geld groei je natuurlijk niet op de rug. Zorg daarom voor een goede en neutrale basis. De sfeer kun je creëren door accessoires toe te voegen. Kijk bijvoorbeeld eens naar... Zij maakt gebruik van een mooie houten bank. De kussens zorgen ervoor dat de hoek in de tuin nog rustieker wordt. Daarnaast heeft ze onze Tuinposter gebruikt in zwart/wit om de hoek rustig te houden. Ons doek kun je makkelijk vervangen, waardoor je eenvoudig een andere sfeer kunt creëren. 

Interieur tip 2: ‘breek’ de muur

Een lange muur is natuurlijk erg mooi maar kan ook wat saai worden. Door iets op te hangen zorg je ervoor dat je de muur ‘breekt’. Hierdoor krijg je een knusser gevoel in de tuin. Bij je tuin inrichten kán een muur juist voor gave mogelijkheden zorgen. en wel op deze manier!

Interieur tip 3: Maak van je overkapping een tweede woonkamer

Je overkapping zit er hoogstwaarschijnlijk met een reden. Om er lekker te kunnen zitten! En zo’n overkapping, daar valt zóveel leuks mee te doen! Je kunt er een echte knusse, warme woonkamer van maken. Door ook daar jouw favoriete stijl door te voeren en misschien wel iets verwarmends zoals een heater of vuurtafel neer te zetten, kun je ook hier altijd nét zo lekker zitten als binnen!

 

    

Vorig artikel Mo-Ca gezien in het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis'
Volgend artikel Foto op canvas: jouw vakantiefoto's vereeuwigd!