Doorgaan naar inhoud

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Foto op canvas: jouw vakantiefoto's vereeuwigd!

Foto op canvas: jouw vakantiefoto's vereeuwigd!

Je foto op canvas maakt het product nog persoonlijker en natuurlijk uniek. Begin van het jaar ben ik wezen backpacken door Australië. Hieronder vertel ik welke foto’s ik aan de muur heb hangen en waarom. Tijdens mijn reis door Australië ben ik genoeg mooie plekken tegen gekomen. Ik denk dat ik een muur vol foto’s zou kunnen maken als ik al mijn foto’s zou uitprinten. Alle foto’s bewaar ik digitaal en ik heb er op dit moment slechts drie opgehangen aan de muur. Op twee verschillende plekken hangt een foto op canvas. 

Welke foto op canvas? 

1. Een voordeel is dat ik tijdens mijn reis een apart Instagram account had gemaakt waarin ik hoogtepuntjes deelde met iedereen die hierin geïnteresseerd was. Dit zorgde eigenlijk al voor een kleine selectie van foto’s.

2. Uit deze selectie selecteer ik de hoogtepunten. Als ik terugdenk aan deze reis, welke foto’s zouden dan het hele verhaal weer voor mezelf oproepen? 

3. Zijn er momenten waarbij je nieuwe dingen hebt gedaan of momenten die jou een speciaal gevoel hebben gegeven?

4. Als het goed is, wordt je selectie nu steeds kleiner. Daarna kijk ik naar kwaliteit, welke kleuren bij elkaar passen en het allerbelangrijkste: wat vind ik mooi als foto op canvas, om aan mijn muur te hebben? Wanneer de kleuren niet passen, ga ik vaak over op zwart/wit.

5. Wanneer ik mijn selectie voor een foto op canvas heb gemaakt, zoek ik vaak nog een tekst. Vaak een quote van wat de reis mij geleerd heeft of wat ik bij de reis vind passen

Vorig artikel Interieur tips voor je tuin!
Volgend artikel Voor iedereen een persoonlijk en sfeervol interieur