Doorgaan naar inhoud

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Voor iedereen een persoonlijk en sfeervol interieur

Voor iedereen een persoonlijk en sfeervol interieur

Mo-Ca concept

Als je het over canvas hebt, denk je al snel aan het standaard opgespannen canvas. Dit is wat wij absoluut niet doen. Wij verkopen ons eigen unieke product Dirty Old Canvas.

Mo-Ca's Dirty Old Canvas

Dirty Old Canvas is meer dan canvas alleen. De producten worden met de hand bewerkt en daardoor is ieder item uniek. Het geheel heeft een gekreukte vintage look, wat de canvasproducten van Mo-Ca bijzonder maakt. Ben je niet van een gekreukte vintage look en wil je liever strak canvas? Je kunt onze afbeeldingen ook op gewoon canvasdoek bestellen. Nog steeds bijzonder en anders dan opgespannen canvas.

Waar staat Mo-Ca voor?

Thuisgevoel

Een huis is persoonlijk en een plek waar je je thuis wilt voelen. Je voelt je pas écht thuis wanneer het naar jouw stijl in ingericht.

Uniek en speciaal

Wij spelen in op de huidige trends en de seizoenen en stemmen hier de afbeeldingen op af. Bij de productie werken we onder andere samen met fotografen, zodat we canvas met unieke afbeeldingen kunnen aanbieden.

Creatief

Met eigen foto’s geven wij extra persoonlijkheid aan jouw interieur. Wij willen op een makkelijke en creatieve manier deel uitmaken van jouw unieke thuis gevoel. 

Inspireren

Via onze Mo-Ca social media kanalen willen we je graag inspireren met unieke producten. We laten je graag zien hoe onze producten in diverse huizen tot zijn recht komen.

Geluk

Elke bestelling die je in onze webshop plaatst, bezorgen we als een cadeautje bij je thuis. We pakken onze bestelling met veel liefde in en wisselen de manier waarop dit gebeurt, elk seizoen af. Zo blijft het altijd verrassend!

Vorig artikel Foto op canvas: jouw vakantiefoto's vereeuwigd!
Volgend artikel Voor ieder een persoonlijk en sfeervol interieur: