Doorgaan naar inhoud

🤎 Uniek Nederlands product 🤎 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) 🤎 Levertijd 2-5 werkdagen 🤎 Verpakt als cadeau

Het verhaal achter de nieuwe collectie

Het verhaal achter de nieuwe collectie

Het verhaal achter de nieuwe collectie

Voor de nieuwe collectie hebben wij weer samen gewerkt met fotograaf Maureen Brinkhof (IAMaureen). Maureen voelt ons altijd precies aan en kan de perfecte Mo-Ca sfeer neerzetten. Wij willen graag tijdeloze collecties neerzetten met afbeeldingen die in een ieder interieur past. Passend bij de tijd van het jaar. In een tijd dat alles zo snel gaat is er behoefte naar verstilling.

Naast onze collectie heeft IAMaureen ook sfeerbeelden gefotografeerd

Benieuwd hoe je de nieuwe collectie kunt toepassen in jouw interieur? 
Wij hebben een aantal mooie voorbeelden voor je op een rij gezet:

Eucalyptus

Haal het voorjaar in huis met deze mooie eucalyptus op dutch old canvas.
Wij hebben ervoor gekozen om deze dutch old canvas in een lijst te laten zien. Onze  voorkeur gaat uit om het canvas op de plexiglasplaat te plaatsen zodat je geen weerspiegeling krijgt en een natuurlijke uitstraling.

 

Combineren

Wij hebben een mooie combinatie voor je gemaakt. Zo is goed duidelijk dat je ons canvas goed kan combineren en op verschillende manieren kunt bevestigen. Wil je de canvas los ophangen gebruik dan dubblezijdig tape van Tesa.

 

Hortensia

Wie is er nou niet gek op de hortensia. Helaas bloeit deze niet het hele jaar, maar daar is een oplossing voor. Met deze mooie dutch old canvas kun je het hele jaar naar de bloeiende hortensia kijken. Wij hebben de dutch old canvas opgehangen met onze eigen otworpen posterhangers met extra magneetjes.

 

Eucalyptus  Combineren  Hortensia

Volgend artikel Mo-Ca gezien in het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis'